Hlavní obsah
Článek

Slovenský miliardář Boris Kollár, po jehož boku se pár měsíců objevovala i česká herečka Kateřina Brožová (56), je u našich sousedů považován za velkého playboye. Jen těžko se dopočítá i to, kolik má vlastně dětí a s kolika ženami. Mluví se o pěti dětech s pěti ženami, ale jisté to není. V Česku se začala objevovat jeho aktuální přítelkyně.

Andrea Heringhová je modelka a bývalá playmate a jako tvář svojí kolekce si ji vybrala módní návrhářka Soňa Hlaváčková. Na to, že už Adrea oslavila třicetiny, vypadá úchvatně a ve svatební kolekci exkluzivních šatů od Hlaváčkové působí na fotografiích přímo božsky.

Luxusní šaty předváděné Andreou Heringhovou, které svým zpracováním a náročností patří do kategorie Haute Couture, skrývají přes 70 metrů látky - převážně hedvábí, ruční krajky a jemného tylu. Jsou zdobeny jednotlivými pírky a zářivými krystaly Swarovski. Celkové zpracování šatů zabralo více než 230 hodin ručních prací. Na šatech je téměř 4 000 broušených kamenů.

Model vyhrál i soutěž Svatební šaty roku, kde získal cenu publika. Původně byly v šatech zasazeny diamanty a jejich cena se vyšplhala na 3,5 miliónu korun. Pro běžné zapůjčení však byly diamanty vyměněny za přírodní zirkony s briliantovým brusem a cena šatů je i tak oslňující – 500 000 korun.

Související témata:

Další články

Načítám