Hlavní obsah
Článek

Letošní karlovarský festival si nenechal ujít ani Jaromír Jágr (52) s přítelkyní. Dominika Branišová (30) se už během soboty objevila na jednom ze slavnostních večírků, společně pak večer vyrazili na velkolepou party, kterou zakončil svým koncertem rockový kytarista Bryan Adams.

Dominika rozjížděla tanečky mezi dalšími hosty a koncert si naplno užívala. Jaromír se bavil stejně dobře, ale místo toho, aby rozvlnil tělo na známé songy, ho však obléhali fanoušci, se kterými se ochotně fotil. Krátce před půlnocí se pak zamilovaný pár rozhodl Big Board party, na které to každoročně žije, opustit.

Dvojice vyrazila ruku v ruce před areál, kde vyhlížela taxi, které by je odvezlo do hotelu. Bohužel narazila. Ve chvíli, kdy před ně přijel taxík, ze kterého vylezli cestující, se pár rozhodl do vozu nastoupit. První do auta skočila Dominika a hned za ní Jaromír.

Auto se však nestihlo ani rozjet a hokejová legenda stála opět na chodníku. Taxíkář je ze svého vozu prostě vyhodil. Bylo by k údivu, kdyby řidič nechtěl známého hokejistu někam zavézt, problém byl zřejmě v tom, že už měl taxikář objednanou další jízdu. Jágrovi s přítelkyní tak nezbylo nic jiného, než si chvilku počkat na další taxík.

Další články

Načítám