Hlavní obsah
Článek

Novopečená držitelka zlaté olympijské medaile v běhu na 800 metrů Keely Hodgkinson překvapivě vynechala závěrečný ceremoniál her v Paříži a odjela slavit svůj triumf do Španělska. Půvabná rodačka z města Wigan na severozápadě Anglie si nyní užívá zasloužený relax po vyčerpávajícím maratonu tréninků a psychicky náročných představení na nejdůležitějším sportovním svátku světa na plážích v Marbelle.

Keely, která si připsala obrovský úspěch už na minulých olympijských hrách v Tokiu, kdy jako devatenáctiletá získala stříbro ve stejné disciplíně, tráví dovolenou s tatínkem Deanem Hodgkinsonem a dalšími členy své rodiny. Její letošní triumf byl ovšem zcela jednoznačný, jelikož svým vítězným časem 1:56,71 byla téměř o celou vteřinu rychlejší než Etiopanka Tsige Duguma, která doběhla druhá.

Dvaadvacetiletá atletka zvolila výrazné a zároveň poměrně úsporné bikiny značky Super, v nichž ladila své opálení k dokonalosti. Kromě senzačních sportovních výkonů totiž dbá i o svůj zevnějšek. Minulý týden pro časopis ELLE řekla, že se řídí heslem: „Vypadat dobře, cítit se dobře,“ a i proto chce, aby jí to slušelo nejen na společenských akcích, ale i na sportovišti nebo na pláži.

Blondýnka již dříve prozradila, že rodinná dovolená v Marbelle je pro ni po olympiádě prioritou, a zároveň dodala, že pokud by vyhrála zlato, odmění se zřejmě béžovým porsche.

Související témata:
Keely Hodgkinson

Další články

Načítám