Hlavní obsah
Článek

Pravé šampaňské tady teklo proudem, ústřice se otevíraly jako na běžící pásu a pozdní odpoledne si pozvaní hosté pořádně užili. Na otevření Champagne lounge nechyběla ani moderátorka a modelka Iveta Maurerová (25), která se krátce po Varech chystá do Ameriky za svojí přítelkyní, zpěvačkou LP (43).

„Moderovala jsem už karlovarskou přehlídku návrhářky Debbie Brown. Jsem tady jen na pár dní a musí se přiznat, že jsem se dozvěděla o dress codu, že bych měla přijít v růžovém, až od Gabriely Jiráčkové. Tak jsem si půjčila její sako,“ smála se Iveta, která se pochlubila i novými úspěchy v modelingu. Předváděla na přehlídce v Saint Tropez.

Na rozdíl od ní si ale většina hostů s růžovou hlavu nedělala a dorazili ve velké směsici stylů, jak můžete vidět i v naší fotogalerii. Například syn Martina Dejdara, bývalý hokejista Matěj Dejdar, oblékl šortky, které připomínaly spíš plavky. A s kamarády už dorazil také dost posilněný už z předchozí „tour de bar“.

Skleničky se s chutí chopil i přítel Dominiky Myslivcové Zdeněk Chytil, který opět mlžil o problémech v jejich vztahu. „Dominika byla na jiné varské párty sama, protože já hlídal psa, a teď je ona zase se synem. Ale už jsme si říkali, že se spolu někde vyfotíme, abychom vyvrátili spekulace,“ tvrdil Super.cz.

Další články

Načítám