Hlavní obsah
Článek

Lela Vémola a česká barbie Gabriela Jiráčková se pyšní jedním z největších silikonových poprsí v českém šoubyznysu, a když se sejdou na jedné akci, je to opravdová podívaná. Obzvlášť když je léto a téma akce je folklor.

Lela oblékla krátké šatičky, ve kterých hrály hlavní roli její vnady i nohy. Do očí se jí dívat opravdu nešlo. Česká barbie zvolila velmi stylový folklorní obleček, který doplnila i copánky a květinovým věnečkem ve vlasech.

Lela se pyšní silikonovými devítkami, Gabriela má vnady ještě o číslo větší. A to byla v úpravách Lela její velkou inspirací.

„Známe se několik let, nejprve jsme si dopisovaly přes Instagram, radily jsme si různé zkrášlovací tipy. Později mě Lela pozvala do své talk show a od té doby jsme kamarádky. Občas si všimla, že nás lidi srovnávají, ale řekla bych, že každá jsme krásná nějakým jiným způsobem. Nedá se srovnávat, která má co větší nebo menší. Každopádně je Lela krásná žena. Sledovala jsem ji, ještě než byla s Karlosem, a už kdysi byla můj vzor,“ řekla pro Super.cz Gabriela.

Další články

Načítám