Hlavní obsah
Článek

Anna K. (59) nyní neprožívá zrovna nejlepší životní období. Po 27 letech skončil její vztah s hudebníkem Tomášem Varteckým (54). Ten už má navíc novou známost. Na sociální síti se pochlubil svou přítelkyní Martinou. A protože to v komentářích pěkně schytával, snažil se upřesnit, že za rozchodem s Annou K. jeho nová partnerka určitě nestojí, protože se prý se zpěvačkou rozešli už v únoru.

„Co musím vyvrátit, je, že by byla důvodem rozchodu. Marťu jsem poznal v dubnu 2024, až po ukončení vztahu s Annou K.,“ napsal Vartecký na sociální síti. Zajímavé je, že hudebník tvrdí, že s Annou K. není od února. Příspěvek ale záhy smazal, zřejmě proto, že nedával moc smysl.

Zpěvačka totiž 19. března v pořadu 7 pádů Honzy Dědka mluvila naopak o zásnubách a svatbě! „Dostala jsem nějaké prsteny. Ale jestli myslíš tu strunu od kytary, kterou smotal… A taky jsem dostala podložku od pantu od dveří. Přišla jsem v nějakých šatech, on poklekl a řekl mi, že bych si ho v těchhle šatech mohla vzít. Říkala jsem, že nemá prsten, tak vysadil dveře a dal mi tu podložku, tak to jsem chvilku nosila,“ řekla v show 7 pádů Honzy Dědka Anna K., která moderátora rovnou zvala na svatbu.

„Já se asi vdám. Říkala jsem, že když to nestihnu do šedesáti, tak už na to peču. Ale až přijdu domů, tak mu řeknu, že jsi říkal, že se mám vdát. Přijdeš na svatbu?“ smála se Anna K. Ta navíc s Varteckým spolupracovala na svém nejnovějším albu Údolí včel a v té době s ním stále tvořila pár.

Proč vůbec příspěvek, kde měl Vartecký psát, že se zpěvačkou není od února, vznikl, zůstává záhadou. Kromě toho, že brzy z jeho Instagramu zmizel, si samotný zpěvák zavřel i komentáře pod příspěvky. Koncem dubna si Vartecký navíc na pódiu střihl s Annou K. duet Milá a zpěvačka na něj pěla jen slova chvály. K rozchodu došlo až později.

„Máme krásný časy. Vždycky jsme byli láska a vždycky to tak bude, ale těžké životní zkoušky nás po kouskách rozsekávaly. Posbírali jsme ty naše kusy a dali je zase dohromady. Věřím, že to tak už zůstane, a kdyby náhodou ne, zase se prostě chytnem za ruce,“ doufala Anna K.

„Věřila jsem, že mám vybráno a že mě už žádná temnota nepotká. Nenapadlo mě, že se mýlím. Tomáš si vybral cestu, na které už ho doprovázet nemůžu,“ napsala Anna K. mimo jiné ve svém prohlášení o rozchodu s tím, že je to pro ni jedno z nejbolavějších psaní.

Další články

Načítám