Hlavní obsah
Článek

Tenisté Tomáš MacháčKateřina Siniaková se stali v Paříži olympijskými šampiony ve smíšené čtyřhře. Ještě před odjezdem do Francie ukázali před televizními kamerami, jak jsou na tom se všeobecnými znalostmi.

Postavili se proti sobě v soutěži Máme rádi Česko. Dále s nimi před kamerami soutěžili mistři světa v plážovém volejbalu David Schweiner a Ondřej Perušič, několikanásobný mistr světa v kanoistice Martin Fuksa a lukostřelkyně Marie Horáčková. Na natáčení Tomáš a Katka ještě tvořili pár a nic nenasvědčovalo tomu, že za nějaký čas oznámí svůj rozchod. Podporovali se nejen v pořadu, ale dle vlastních slov i v životě a v tenise. „Myslím, že nám to klape velice dobře, takže za mě skvělý,“ odpovídal ještě v prosinci Tomáš Macháč na otázku moderátora Libora Boučka, jak funguje vztah dvou vrcholových sportovců.

Narážel samozřejmě na to, že se během roku moc nevidí. „Asi nejlepší jsou ty grandslamy, ne?“ ptal se Libor Bouček na to, kde jsou šance na společné trávení času. „No, to záleží na mně, jestli se tam propracuju. Katka tam je furt, ta to tam otevírá a zavírá,“ netajil se obdivem ke své partnerce Tomáš Macháč.

„No, a když skončíš ve třetím, druhém nebo prvním kole, zůstáváš tam?“ vyzvídal Libor Bouček. „Trenér mě většinou tlačí hned domů, abych zase šel do práce, ale já se většinou pokouším tam zůstávat,“ přiznal Macháč a Siniaková přitakala na souhlas. Televize díl reprízuje jako poctu za jejich zlaté medaile.

Svůj rozchod potvrdili médiím na začátku letošních prázdnin, více se k rozpadu vztahu nechtěli vyjadřovat, protože to považují za čistě soukromou věc.

Další články

Načítám