Hlavní obsah
Článek

Na olympijských hrách v Paříži se dá zaujmout i něčím jiným než sportovními výkony. Nejen domácí fanoušky dostal do varu francouzský skokan do vody Jules Bouyer. Dvaadvacetiletý sportovec skončil společně se svým kolegou Alexisem Jandardem na pátém místě, což je velký úspěch.

Na sociálních sítích se ale hromadně rozebíralo i něco úplně jiného než umístění sympatických skokanů do vody. Fanoušci se totiž zaměřili na Bouyerův rozkrok, který v jeho plavkách velmi vynikal. „Nejsem biolog, ale řekla bych, že Bouyerův chromozom XY je plně funkční,“ zaznělo mimo jiné na sociální síti X. Tady asi nebudou takové pochybnosti jako v ženském boxu u chromozomu XX. Sportovci se narážky fanoušků sice moc nelíbily, ale nakonec nad tím mávl rukou.

„Viděl jsem to před pár dny. Pokud některé lidi baví dívat se na mé plavky, je to jejich problém. Pobavilo mě to, ale nesmíme zapomínat ani na to, že takové komentáře mohou některé sportovce vyvést z míry, zhoršit jejich výkon a že to může bolet. U mě to tak nebylo, bylo to docela vtipné. Dávám ale přednost tomu, aby se lidé dívali spíše na mé skoky do vody než na mé plavky,“ prohlásil na webu L’Est Républicain Bouyer.

Virální záběry na jeho rozkrok ostatně zaujaly i jednu z firem na výrobu spodního prádla, která se zaměřuje i na prádlo a plavky určené na extra podporu pro mužské genitálie. A právě Bouyerovi nabídli spolupráci.

„Když jsme viděli, co olympijský skokan do vody Jules Bouyer ukrývá ve své ‚jižní Francii‘, nezáleželo ani na tom, že jsme americká společnost. Chtěli jsme ,tomu‘ dát zlatou medaili a ochránit jeho přednosti na řadu dalších olympijských her,“ citoval web TMZ Sports marketingový tým společnosti Shinesty, který už dokonce plánuje vlastní řadu speciálně vyztužených plavek nesoucích jméno francouzského olympionika.

Pokud s tím tedy bude souhlasit, nabídka mu byla teprve učiněna. Samotný sportovec se ale nyní soustředí na své výkony v bazénu. Nyní ho ještě čekají skoky do vody v kategorii jednotlivců, kde touží pro Francii získat olympijskou medaili.

Související témata:
Skoky do vody
Jules Bouyer

Další články

Načítám