Hlavní obsah
Článek

Desítky vymazlených instaspotů, vystoupení Majka Spirita, soutěže a známé české tváře. Na této party redakce Super.cz nemohla chybět.

Krásná Sára Donutilová (30) se svým manželem Martinem Donutilem, hudebníci a partneři Emma Smetana (36)Jordan Haj (35), ale i manželé Salákovi nebo Ivka z Masterchefa se svým novým přítelem. Na první pohled se mohlo zdát, že jsme společně se známými českými páry oslavili svátek zamilovaných, ale není tomu tak. Večírek do Veslařského klubu Slavia, kde se akce konala, přivedl i řadu singles a osobností bez drahých poloviček.

Událost přilákala i herečku Annu Kadeřávkovou, která na „místo činu“ vyrazila rovnou z natáčení, rapperku Sharlotu nebo influencera Tadeáše Kuběnku, který vynesl outfit za desetitisíce. Vše na sobě měl od luxusní značky Balenciaga. Tadeáš se nedávno vrátil z léčebny, kde pobýval po psychickém kolapsu. Jak mu to slušelo, se podívejte na videu nebo ve fotogalerii.

Na všechny hosty čekal raut v italském stylu, alko i nealko nápoje, soutěže a na závěr večera pak vystoupil Majk Spirit.

Přestože se jednalo o venkovní akci, na atmosféře nic nezkazilo ani podzimní počasí. Cíl události byl jasný: rozlučka s létem! Podívejte se na ukázku v našem vlogu.

Další články

Načítám