Hlavní obsah
Článek

Reese Witherspoon (48) už léta vypadá, jako by uměla zastavit čas. Teď je jasné, že její vzhled není jen o pravidelné návštěvě salonů krásy, ale vliv na něj mají i geny. Maminka herečky totiž vypadá skvěle i po sedmdesátce a Reese má štěstí, že je celá po ní.

Loňský rok nebyl pro Reese Witherspoon procházkou růžovou zahradou. Přesto, že se jí po pracovní stránce velmi daří, seriál The Morning Show, ve kterém hraje s Jennifer Aniston, slaví obrovský úspěch, v soukromí se herečka dostala na dno. Po dvanácti letech se rozvedla s hledačem talentů Jimem Tothem a dle informací zahraničních médií byl krach manželství, ze kterého vzešel jeden syn, pro Reese velkou životní prohrou.

Díky tomu ale lidé na druhou stranu spatřili její dceru i syna, kteří herečku začali doprovázet na společenské akce. Obě děti, které má z předchozího vztahu s hercem Ryanem Phillippem, jsou Reese podobné a tak samozřejmě velmi pohledné. A teď herečka ukázala i svou maminku Betty, která slaví své šestasedmdesáté narozeniny a na společné fotce je vidět, že po ní Reese zdědila její rysy.

„Všechno nejlepší k narozeninám té nejúžasnější mámě na světě! Přinášíš mi do života tolik slunce. Děkuji, že ve mě vždy věříš a fandíš mi. Miluji tě!“ vyznala se mamince, která jistě byla jedním z lidí, kteří stáli při Reese v těžkých životních chvílích. Fanoušci samozřejmě mamince Reese také popřáli krásné narozeniny a vyzdvihují to, jak jsou si dámy podobné.

„Teď už vidím, odkud se vzal váš úchvatný úsměv,“ nebo „Vidím, po kom jste tak krásná,“ či „Podívej, na jakou zralou krásu se můžeš těšit. Reese, ona je tak výjimečná,“ píší lidé. „Ta podoba je neuvěřitelná,“ všiml si další sledující. Až se tedy příště bude někdo herečky ptát, jak je možné, že vypadá stále tak skvěle, stačí místo navštívenky salonu ukázat fotku maminky. Tady se totiž geny opravdu nezapřou.

Další články

Načítám