Hlavní obsah
Článek

První den ve školní lavici má za sebou i dcera Josefa Vágnera (34). Ze zpěvákovy prvorozené holčičky už je velká slečna, která se do školy velmi těšila. Slavnostní událost si nenechali samozřejmě ujít nejen její rodiče, ale nechyběl ani dědeček Karel Vágner.

„Amélie se do školy strašně moc těšila. Věkově by si mohla klidně ještě rok počkat, ale že chce jít, si vymyslela sama. Nadiktovala nám, jaké cvičné sešity a knížky jí máme koupit a oznámila nám, že jde do školy už letos,“ svěřil se Super.cz Josef Vágner s tím, že s manželkou ambiciózní prvňačku vyslechli. Do školy ji tak odvedla celá rodina.

Nadšená Amelie vyrazila na první den v pestrobarevných šatičkách s aktovkou na zádech a úsměvem od ucha k uchu. „Těch šest let uteklo strašně rychle a už máme doma školačku. Mluví anglicky a německy, je samostatná, má ráda dětský kolektiv, takže věřím, že všechno budeme zvládat v klidu,“ sdělil zpěvák, jehož manželka Marlene je Němka a mají spolu ještě mladší dcerku Jasmínku.

Vedle nadšení pro školu má Amelie stejné nadšení také pro hudbu. „Od malička chodí s manželkou na moje koncerty, na představení do Divadla Broadway a nevynechává ani ty, co máme s uskupením Muzikály Naruby,“ svěřil se Josef Vágner, který má v dceři už nyní velkou fanynku.

Další články

Načítám