Hlavní obsah
Článek

Reese Witherspoon (48) se na sociální síti pochlubila fotkami svého syna Deacona, který oslavil 21. narozeniny, a může si tak za oceánem poprvé oficiálně dát alkohol. Zahraniční média i fanynky na sítích hovoří o tom, že matka se synem vypadají spíš jako dvojčata, pohledný Deacon se stává idolem mnoha ženských srdcí.

Jistě by už teď mohl být hollywoodským krasavcem, který dokáže zařídit spousty peněz do pokladen jako hlavní hrdina romantického nebo akčního trháku. Deacon se ale chce věnovat hlavně muzice, i když si herectví už „očichal“ v seriálu Tenkrát poprvé. Na prvním místě je ale pro něj hudba, v roce 2023 už vydal i své první album. Tuhle touhu má prý Deacon po tátovi, slavném herci a milovníku muziky Ryanu Phillippovi.

Zatím si tak mohou dámy Deacona pořádně prohlédnout alespoň na instagramu jeho matky, kde ho vystavila při příležitosti jeho jednadvacátých narozenin. „Nemůžu uvěřit, že tomuto úžasnému mladíkovi je už 21. Krásné narozeniny, Deacone. Vstoupil jsi do mého života, abys mi přinesl radost, moudrost a tolik lásky. Rozzářil jsi můj život svojí krásnou duší. Tolik tě miluji,“ napsala herečka ke dvěma fotografiím. Na jedné je Deacon ještě jako malý chlapec, druhá fotka pochází z nedávné doby. Na ní je až zarážející, jak si jsou Reese se synem podobní. A protože herečka až zázračně nestárne, i zahraniční média hovoří o tom, že vypadají jako dvojčata.

A nadšené jsou i dámy, které mladíka opěvují na jejím profilu. „Úžasný, jako jeho máma,“ nebo „Všechno nejlepší tvému krásnému dvojčeti“ či „Gratuluji k výchově tak laskavého a skvělého muže!,“ případně „Stále stejný fešák jako vždy! A pořád je hodně podobný mámě,“ hodnotí fanynky.

Informaci o tom, jestli je Deacon v současné době zadaný, Reese Witherspoon ke snímkům nepřipojila. Ženy by ale určitě byly rády i za to, kdyby pohledného mladého muže někdy viděly na filmovém plátně. Tak uvidíme, kam ho jeho kroky po ukončení studia na newyorské univerzitě zavedou.

4
fotky

Další články

Načítám