Hlavní obsah
Článek

Syn bývalých hereckých manželů Angeliny Jolie (49)Brada Pitta (60) Pax Jolie-Pitt musel být v pondělí odpoledne převezen do nemocnice se zraněním hlavy, které utrpěl během nehody v Los Angeles na elektrokole. Dvacetiletý Pax s ním údajně narazil zezadu do vozidla stojícího před ním. Policisté a záchranáři, kteří byli po nehodě na místě, rozhodli o převezení Paxe do nemocnice, jelikož si stěžoval na bolesti hlavy.

K nehodě mělo dojít okolo 17. hodiny na bulváru Los Feliz, který bývá tou dobou přeplněný kvůli dopravní špičce. Mladík, který se stejně jako několik jeho dalších sourozenců odcizil svému otci, údajně neměl v době nehody na hlavě helmu.

Podle policie k incidentu došlo v momentě, kdy Pax přijížděl ke křižovatce. Následně narazil na kole do zadní části vozidla, které již zastavilo na červenou. Řidič automobilu po nárazu vystoupil a před příjezdem policie a záchranky kontroloval zraněného mladíka. Ten měl prý bolesti nejen hlavy, ale i kyčle. V obavách o možné krvácení do mozku došlo k jeho převozu do nemocnice. Podle zdrojů TMZ byl Pax po hospitalizaci ve stabilizovaném stavu.

Pax Jolie-Pitt byl adoptován Angelinou Jolie a Bradem Pittem ve Vietnamu v roce 2007, kdy mu byly tři roky. V předchozích letech adoptovala Angelina také dceru Zaharu v Etiopii a Maddoxe v Kambodži. S Pittem pak mají ještě další tři biologické děti - osmnáctiletou Shiloh a šestnáctiletá dvojčata Knoxe a Vivienne.

Další články

Načítám