Hlavní obsah
Článek

V boji o křeslo amerického prezidenta přituhuje a Donald Trump se chytá každé příležitosti, která by ho mohla v očích veřejnosti vynést na vrchol. Do své kampaně zapojil i osmnáctiletého syna Barrona, ze kterého vyrostl velký fešák a miláček národa. Dlužno dodat, že si počíná jako slon v porcelánu a u lidí moc neboduje.

„Nemyslím si, že už měl přítelkyni,“ prohlásil republikánský prezidentský kandidát během svého vystoupení v PBD Podcastu Patricka Bet-Davida. „Nevadí mu být sám, ale je to někdo, kdo velmi dobře vychází s lidmi,“ doplnil v dobré víře s tím, že Barron je velmi inteligentní a bystrý mladý muž, kterému to ve škole jde skvěle a na co sáhne, to se mu daří.

I když o svém nejmladším synovi mluvil v superlativech, u lidí se nadšených ovací nedočkal. Naopak mu vyčetli, že vytahuje věci ze soukromí, což Barronovi nemusí být příjemné. Zvláště když se ho vždy před médii a přílišným zájmem fanoušků snažil spíše chránit. Proč ten náhlý obrat?

„Doufejme, že navzdory svému otci si bude užívat šťastný a bezstarostný život jako normální vysokoškolák. A mít přítelkyni, pokud se tak rozhodne,“ vyjádřila se v diskuzi na stránkách magazínu Page Six Lauren.

„Nejsem Trumpovým fanouškem, ale jeho syn si určitě zaslouží soukromí. Proč jeho otec říká světu o jeho osobních záležitostech?“ ptal se uživatel jménem Kindle. „Barron by se měl od rodiny trhnout dřív, než bude pozdě,“ poradil Jules, který je přítelem odvážných kroků.

„Měl by držet hubu. Trump by si měl hledět svých věcí a neplést se do toho, do čeho mu nic není. Je to extrémně nevhodné a ubohé,“ nešetřila prezidentského kandidáta Gigi. S jejím názorem se pak ztotožnila spousta dalších lidí. I když by možná volili méně vyhrocená slova.

4
fotky

Další články

Načítám