Hlavní obsah
Článek

Už před pár lety Hanka Mašlíková (42) propadla fitness a své tělo samý sval si stále s nadšením udržuje. Nadšená sportovkyně si teď k aktivitám přidala ještě kolo, díky kterému si udržuje stále štíhlou postavu. A tu rozhodně umí prodat.

Modelka a influencerka vyrazila ke konci prázdnin na dovolenou do Itálie. Cílem její cesty se stala vysněná destinace. „Další ze splněných snů - Lago di Garda,“ napsala Hanka k fotce v plavkách, kterou od největšího italského jezera sdílela. Přírodní krásy však svou figurou úplně zastínila.

Aby toho nebylo málo, rozhodla se sdílet ještě snímek od vody, na kterém dala na odiv své přednosti. „To, že se usmívám, neznamená, že je všechno pořád podle mých představ. Úsměv je symbolem mé síly a naděje,“ svěřila se Mašlíková k fotce, na které vás víc než její úsměv zaujme nadupaný dekolt.

Páni, kteří ji sledují, byli však nadšení. „Tohle je nejkrásnější výhled,“ stálo v jedné ze zpráv. „Vidět tuhle fotku v 7:26, když se chceš napít kávy,“ okomentoval snímek další z fanoušků. „Zločin toto,“ bylo v jedné ze zpráv u žhavé fotky, kterou se Hanka rozhodla podělit.

Další články

Načítám