Hlavní obsah
Článek

Několik měsíců ve zkušebnách nyní zúročí konečně před diváky. Třináctý ročník oblíbené show plné tance, noblesy a elegance začíná právě dnes. Fanoušci soutěže StarDance už se svých favoritů nemohou dočkat a dvacet soutěžících je připraveno předvést to, co se za poslední týdny naučili.

První večer se nevypadává, do příštího kola tak postupuje všech deset tanečních párů. Ani letos ve StarDance nechybí moderátorská dvojice, kterou tvoří Marek Eben a Tereza Kostková. „Vždycky mi dělají obrovskou radost úspěchy ostatních. Když se tanečním párům daří, postupují, udělají zvedačku, kterou nečekaly, když nezakopnou tam, kde se bály, že zakopnou. Všechny tyhle momenty jsou ohromně radostné,“ prozradila herečka před startem letošního ročníku.

Přípravy na novou sezonu začaly už během září. Přímé přenosy vysílá osmnáct kamer a každý večer se pak na přímém přenosu podílí zhruba sto padesát profesionálů. Chybět nebude ani porota. Ta je letos pouze tříčlenná. Usedne v ní Richard Genzer, Tatiana Drexler a Zdeněk Chlopčík.

O titul krále a královny tanečního parketu se letos utká herečka Lucie Vondráčková (44), která tančí s Lukášem Bartuňkem, kuchařka Chili Ta Thuy s Jakubem Mazůchem, hudebník Ondřej Ruml (43), který tančí s Andreou Třeštíkovou, kickboxerka Martina Ptáčková (27) s Dominikem Vodičkou, herečka Jana Paulová, která tvoří pár s Robinem Ondráčkem, paralympionik Jiří Ježek (49) s Lenkou Norou Návorkovou, herec Oskar Hes (25) s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou, spisovatel Patrik Hartl (48), který tvoří pár s Terezou Pruckovou, herečka Marta Dancingerová (33) s Martinem Prágrem a herec Filip Blažek (51) s Adrianou Maškovou.

Část žen na první večer oblékla dlouhé elegantní róby na standardní tance, druhá půle se ukázala v odvážných modelech na latinu. Všechny návrhy připravil kostýmní výtvarník Roman Šolc v pestrých barvách a bohatě ozdobené třásněmi a třpytkami. Jak to všem slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

20
fotek

Další články

Načítám