Hlavní obsah
Článek

Do Prahy zavítal nejslavnější český youtuber Jon Mariánek. Do Česka se přitom vrátil po dlouhých pěti letech. Pochází z moravských Hustopečí a žije v USA. Přivezl s sebou show, která proběhla v Riegrových sadech, a také jednoho z nejslavnějších světových youtuberů Jakea Paula. Po akci následovala afterparty a zašli prubnout noční život v Praze.

Kdo by čekal od mladíků a jejich crew nějakou divočinu, mýlil by se. Pánové sice zůstali v podniku dlouho do noci, respektive až do rána, odcházeli ale v pohodě a v klidu. Do luxusního pětihvězdičkového hotelu v centru Prahy, kde se obvykle hvězdy ubytovávají, se Paul vrátil kolem jedné ráno a Mariánek kolem čtvrté hodiny ranní. Bez trička byl Jon zřejmě kvůli panujícím tropickým teplotám, které nyní Česko sužují.

Do klubu parta vyrazila po odpolední show v Riegrových sadech, kam přišly tisíce fanoušků. Mezi ty, jak avizoval, Jon rozdal desítku aut. Jedno věnoval i své mamince. Hudebně vystoupil Jon, překvapením byl raper Rytmus. Na sestřih toho nejzajímavějšího se můžete podívat na našem vlogu.

Další články

Načítám