Hlavní obsah
Článek

Ještě jsme nebyli na místě konání soustředění Anděl mezi zdravotníky ani pár minut, a už jsme se dozvěděli drb, že herečka Světlana Nálepková (64), která tam přijela nafotit snímek do kalendáře soutěže, chystá na operaci. „Jde o oči, půjdu na výměnu čoček,“ potvrdila Super.cz.

Na dálku jsem viděla dobře, ale na blízko už o dost hůř. Hrozně mě to omezovalo v životě, tak jsem se rozhodla, že to snad jednou provždy vyřeším. Udělají mi obě oči najednou. Všichni mě uklidňují, že to bude v pořádku a že to nebolí a určitě to dobře dopadne,“ věří Světlana.

Herečka má za sebou dovolenou v USA, o které nám ve Studánce také vyprávěla. „Jen to bylo krátké. Představovala bych si tak tři týdny, ale byli jsme tam jen jedenáct dní. Partner tam byl navštívit dceru a vnučku. Byli jsme v Los Angeles, a protože on je od filmu, zajímala ho hlavně filmová studia a ateliéry, takže jsme všechno prolezli. Pak jsme si půjčili auto a jeli jsme do San Francisca,“ vypočítala.

Vypadá to tedy, že s aktuálním partnerem, filmovým poradcem Zdeňkem Kovářem, konečně Světlana našla šťastný vztah. „Já nikdy příliš nepředbíhám a nedívám se dopředu. Řeším to, co je teď,“ krčila rameny. „Možná po té operaci očí prozřu a bude třeba velký průšvih,“ žertovala.

Další články

Načítám