Hlavní obsah
Článek

Když jsme se potkali na oslavě prvního výročí baru, bylo o čem si povídat. S hercem a bavičem Václavem Upírem Krejčím jsme probrali jeho nedávné narozeniny, které zde podruhé oslavil, soudy o majetek s manželkou a prozradil také, že se stane každou chvíli dědečkem.

První oslavu narozenin měl Upír trochu bizarní. „Na narozeninové oslavě Františka Janečka jsme dostali vouchery na hotelové snídaně a měl jsem jich o něco víc. Takže jsme pozvali přátele tam a jedli jsme od osmi ráno. Jen alkohol chyběl, ale aspoň jsem se neopil,“ vyprávěl nám Upír, kterého hned poté skolila nemoc. „Ale leželi jsme spolu s Lucinkou, tak to bylo docela fajn,“ je stále zamilovaný do své nové partnerky Lucie.

Horší už to je ve vztahu s manželkou, s níž se soudí o majetek. Na tohle téma jsme navázali, když nám vyprávěl, že je producentem knihy o nespravedlivě stíhaných a neprávem odsouzených lidech. „Čeká mě další soud, 5. listopadu, a doufám, že už pochopí, že nemohu dál žít v kanceláři, která je v části domu, která je nezateplená, je tam strašná zima a na záchod musím dvě patra. Přitom mám artrózu druhého stupně,“ přeje si Upír, aby konečně došlo k rozdělení majetku.

Radost mu aspoň přináší další očekávaná role. Každou chvíli se stane dědečkem. „Dceři Kláře se mělo první dítě narodit už na moje narozeniny 10. října, ale přenáší. Jak jsem jí říkal, a také jsem řekl, že bude mít holčičku. Nechtěla vědět, co to bude. Tak jsem zvědavý, ale hlavně aby bylo děťátko zdravé,“ uzavřel.

4
fotky

Další články

Načítám