Hlavní obsah
Článek

Po deseti letech vztahu si o víkendu řekli své ano italský fotbalový brankář Gianluigi Buffon a televizní reportérka Ilaria D’Amico. Před zraky 250 hostů, mezi nimiž nechyběla řada celebrit, stvrdili svou lásku v zahradách zámku Villa Oliva Buonvisi v Toskánsku. Jak to nevěstě i ženichovi slušelo, se můžete podívat v galerii.

Šestačtyřicetiletý italský reprezentant i jeho o pět let starší novomanželka o víkendu sdíleli pouze jedinou fotografii, k níž připsali: „Konečně MY.“ Nyní ale spatřily světlo světa i další snímky z romantického obřadu, jenž se konal pod širým nebem s výhledem na moře.

Oba zároveň ve středu na instagramové účty přidali snímky, na nichž je vidět Gigi Buffon se syny Louisem Thomasem a Davidem Leem, které má z předešlého manželství s Alenou Šeredovou, a také syn Gigiho a Illarie Leopold Mattia, který se zhostil důležitého úkolu - rodičům přinesl snubní prsteny.

Buffon se svého času stal hvězdou italských bulvárních médií, a to především v roce 2014, kdy se provalil jeho románek s Ilarií, kterou poznal během rozhovoru v televizním studiu. Jeho manželkou byla tou dobou modelka a 1. vicemiss České republiky 1998 Alena Šeredová, která se v Itálii stala známou moderátorkou. Pár se ještě téhož roku rozvedl. Alena se loni provdala za dědice automobilky Fiat Alessandra Nasiho, jemuž v květnu 2020 porodila dceru Vivienne Charlotte.

Související témata:
Ilaria D'Amico

Další články

Načítám