Hlavní obsah
Článek

Postava Hanky Mašlíkové (42) už dávno nepřipomíná „ramínko na šaty“. Krásná blondýnka se před několika lety rozhodla pořádně zapracovat na své postavě, se kterou dokonce bodovala na fitness soutěži a pravidelným udržováním má stále tělo samý sval.

To je znát zejména na snímcích, kde je spoře oděná nebo v bikinách. U nejnovějšího příspěvku fanoušci neobdivují její vypracovaný zadeček, na který je i Hanka patřičně pyšná, ale dekolt. „Hani, umíte vůbec odpočívat?! To je dost častý dotaz. Si pište, že umím,“ napsala k fotografii v bikinách, ve které vyniká její poprsí, a s melounem v ústech. Na umělá ňadra se jí prý fanoušci také často ptají, a tak u snímku uvedla i jejich autora. Některé obdivovatelky dokonce začaly přemýšlet nad vlastní úpravou.

„Teď tak přemýšlím nad těma prsama. Reklama jako jo. Sluší ti to,“ napsala fanynka. „3 melouny najednou,“ uvedl fanoušek s úsměvem. „Magická, moc ti to sluší,“ podotkl další.

Střípky informací, jak si i po čtyřicítce udržet tak krásnou postavu, Hanka pravidelně sdílí na sociálních sítích. „Pohyb i procházka se počítají, jídlo s rozumem, ale klidně si občas dopřát. A už dva roky používám produkty na celulitidu,“ řekla stručně před časem Super.cz.

Další články

Načítám