Hlavní obsah
Článek

Z bývalé Miss BumBum nová Ms. Olympia nebude. Brazilská modelka Suzy Cortes, která proslula tím, že se stala vítězkou soutěže o nejkrásnější pozadí v zemi, v níž triumfovala dokonce dvakrát (v letech 2015 a 2019), se před časem rozhodla vsadit všechny karty na tvrdý dril a každodenní tréninky. Nyní ovšem mění strategii a se cvičením prý končí.

Svalová hmota přitom Suzy rostla opravdu impozantně, a to především v oblasti stehen, která byla v poměru k ostatním částem těla až nepřirozeně mohutná. Se Suzy se v tomto směru mohl poměřovat i málokteré muž. A právě proto se jí podle jejích slov pánové začali bát… Původní záměr účastnit se nejprestižnějšího kulturistického klání Ms. Olympia tak bere za své a Suzy se prý nyní snaží, aby získala zpět svou souměrnější postavu.

Přestože se Suzy pyšní slušným zástupem fanoušků na sociálních sítích, kde jen na Instagramu jich má přes dva miliony, láska se jí prý vyhýbá. Cortes je přesvědčena, že za to mohou právě její osvalené nohy. Kvůli mohutným stehnům je navíc prý doslova nemožné sehnat džíny a jejich zkoušení v kabinkách se prý změnilo v komickou záležitost, kdy to vypadá, jako by se snažila nasoukat do dětských legín. Život jí prý ale statná stehna a pozadí ztěžují i v každodenní realitě, kdy se nemůže například pohodlně usadit ani v letadle, kde se jen horko těžko vejde do sedadla.

Další články

Načítám