Hlavní obsah
Článek

A je to tady! Třetí řada reality show Survivor Česko a Slovensko má svého vítěze. Stal se jím Martin Mikyska alias Mikýř, který dostal celkem šest z devíti hlasů od poroty.

Do finále se s ním dostala Nikola Kabátová, kterou si Mikýř po vyhraném souboji sám zvolil. „Zvolil jsem někoho, s kým to tady táhnu dlouho a z nějakých sympatií volím Nikču,“ oznámil Mikýř před finálovým večerem.

Svou řečí pak přesvědčil většinu poroty a získal velký titul. „Kdybychom byli na začátku této hry, tak bych se pravděpodobně do této řeči snažil přidat co nejvíce fórků a bizarností. Od dělání zábavy jsem upustil. Ze začátku jsem se snažil být neřízená střela a dělat zábavu pro diváky. Rychle jsem ale pochopil, že tím podrážím lidi, kteří ve mě mají důvěru, a kazím tu hru všem,“ řekl Mikýř s tím, že začal Survivora respektovat.

„Už i tím, co všechno jsme si v tomto sadistickým pekle prožili. Jsem na nás pyšný, co jsme tady dokázali. Měl jsem naivní představu, že si na začátku vyberu čtyři lidi, se kterými dojdeme naprosto beze změny na konec hry. Byl jsem připravený se tady za ně obětovat. Chtěl jsem hrát čistě a bez intrik. Byl jsem připravený za tyhle lidi položit život a obětovat se,“ vysvětlil se slovy, že chtěl hrát bez intrik. Avšak po sloučení a několika podrazech pochopil, že musí hrát i sociální hru. „Nejsou tady záporáci, zlí a hodní lidé, je tady parta, co se snaží hrát, a všem bych chtěl poděkovat, že jsem se mohl zapojit. Otevřelo mi to oči ve spoustě věcí,“ podotkl vítěz Suvivora chvilku před momentem, kdy Ondřej Novotný (47) oznámil, že je vítězem.

Další články

Načítám