Hlavní obsah
Článek

Osmnáctiletá dcera Toma Cruise (62)Katie Holmes (45) Suri koncem týdne prožila velmi emotivní moment. Fotografové zachytili, jak během procházky po New Yorku měla telefonní hovor, ale uprostřed telefonátu začala být viditelně rozrušená a následně propukla v pláč. Suri se držela za čelo a utírala si slzy ještě poté, co hovor skončil.

Co se mladé studentce, která si užívá poslední prázdniny před nástupem na prestižní vysokou školu Carnegie Mellon, mohlo přihodit, není známo. Suri, kterou nedávno ocenila maminka Katie za její neotřelý módní styl, by na škole měla studovat právě módní obor.

Sympatická brunetka, kterou po rozvodu rodičů vychovávala výhradně její maminka a s otcem se odcizili, v polovině dubna oslavila osmnácté narozeniny a momentálně prožívá svou první velkou lásku. Jejím vyvoleným je začínající zpěvák a skladatel Toby Cohen. Poté, co fotografie plačící Suri obletěly internet, si její trápení někteří začali spojovat právě s možnou nešťastnou láskou.

O Tobym se totiž ví, že jde studovat na neméně věhlasnou vysokou školu, ač s jiným zaměřením - hudebním. Navštěvovat by měl Berklee College of Music v Bostonu, a jelikož škola Suri se nachází v Pittsburghu v Pensylvánii, někteří uživatelé sociálních sítí již začali vytvářet domněnky, že vzdálenost 570 mil není málo a že se mohlo jednat o „rozchodový telefonát“. Ať už byla příčina Suriina smutku jakákoli, věřme, že už je v pořádku a že studijní obor, který si zvolila, ji bude bavit a naplňovat.

Další články

Načítám