Hlavní obsah
Článek

Široká veřejnost se vzpamatovává ze smrti pohřešovaného psychologa Radka Ptáčka, který byl během pátrání nalezen bez známek života. Před smrtí posílal své ženě zprávy na mobil, které vyzněly jako loučení. Další podrobnosti policie neuvedla. Na Radka nyní veřejně vzpomínají i naše celebrity.

Tomáš Klus (38) se se zesnulým psychologem poprvé setkal během natáčení jednoho podcastu. Tomáš mu hned díky jeho intelektu, charismatu a srdečnosti propadl. Dokonce ho přirovnal ke svému tatínkovi. „Zpráva o jeho smrti mě šokovala a zasáhla hlouběji, než jsem byl ochoten si přiznat. Jednak proto, že bude tomuhle světu ohromně chybět, ale taky proto, že to zatřáslo přesvědčením, že supermani neumírají, ba co víc, že nemají trable. Opravdu, Radek vždy působil tak, že budil přesvědčení, že se o něj může opřít celý svět, vlastně se kolikrát o něj opíral, a to mi drnklo na strunu příběhu mého táty, který teda nebyl věhlasný psycholog, ale vždycky dělal dobrou náladu a pomáhal a vypadal, že žádné své problémy nemá, tak sbírá a pomáhá od problémů druhým, jako by se nechumelilo,“ napsal krásná slova muzikant.

Odchod tak významného člověka ve svém oboru samozřejmě šokoval i další celebrity. „Je mi to moc líto,“ napsala veřejně Lucie Bílá (58).

„Svět by neměl přicházet o takové lidi! Moc mě to mrzí,“ přidala se Andrea Pomeje (36). „Jeho odchod je nenahraditelnou ztrátou. Jsme všichni v šoku. Zůstane v mých vzpomínkách jako někdo, kdo měl vždy srdce na správném místě,“ dodala modelka Veronika Kašáková (34).

Související témata:
Radek Ptáček

Další články

Načítám