Hlavní obsah
Článek

Překvapivý vyhazov ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše, který se ukázal jako ne zase tak překvapivý, aktuálně zaměstnává nejen vládu Petra Fialy. Stopku pro šéfa Pirátů, který si vylámal zuby na digitalizaci stavebního řízení, řeší i veřejnost.

Tu zaujal už fakt, že ještě před volbami premiér tvrdil, že jde všechno dobře a s tímto členem vlády nemá problém. Poté, co lidé odvolili, obrátil o 180 stupňů a oznámil, že problém byl velký. Dokonce tak velký, že úplně zapomněl na dobré vychování, na kterém si celý život zakládá.

Z toho, že byl Bartošovi konec oznámen po telefonu, byli právem paf i voliči. Žádné z očí do očí a při kávě, jak by se na správného profesora slušelo. A právě mobilní telefon hraje hlavní roli v našem dnešním Super vtipu. V něm Fiala Bartošovi provede velkou zákeřnost a zostudí ho tak, že si to za rámeček nedá. A nikdy na to nezapomene.

Co můžete lidem nejhoršího udělat než si je vymazat z přátel na sociální síti? Nebo, a to je ještě vážnější, navždy je vyzmizíkovat z vašeho telefonního seznamu v mobilu? To je teprve konečná, přes to nejede vlak!

Další články

Načítám