Hlavní obsah
Článek

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny (21) se po dlouhé době pochlubila novým partnerem, který by měl být z Turecka. Kontroverzní influencerka sdílela informaci o spokojeném vztahu na sociálních sítích.

„Srdce mi opět buší,“ napsala Denisa k fotografii se svou láskou, pod kterou objevily desítky komentářů. A to jak přejících, tak i negativních. „Takový týpek s touto? To se mi nějak nezdá,“ napsal jeden z rýpalů. „Závist údajně snižuje inteligenci o několik desítek bodů. Výzkumy na léčbu jsou stále v běhu, takže jen vydržet,“ odpověděla fanynka. „Zatím jsem viděla komentáře a je to hnus, ale všiml si někdo, jak zhubla a jak jí to sluší?“ zeptala se další sledující.

O vztazích influencerka nedávno promluvila na svém youtube kanále, kde řekla, že měla od mužů nějakou dobu pauzu. „Od šestnácti let jsem pořád chodila na nějaká randíčka, byla jsem chlapy posedlá a reálně mi to dělalo v hlavě bordel. Dala jsem si obrovskou pauzu a minulý měsíc jsem si řekla, že jsem připravená se s někým vídat,“ řekla, když se zrovna připravovala na rande.

„Ráda bych byla s někým šťastná, chci si najít někoho, kdo mě bude mít rád a koho budu mít ráda já. Chci být ve vztahu. Nějakou dobu mi píše milý a sympatický kluk, kterému jsem se rozhodla dát šanci. Jsem zvědavá, co z toho bude. Nemyslím si, že z toho bude něco seriózního, ale uvidíme. Můj manžel se neobjeví hned,“ dodala Sugar Denny.

Další články

Načítám