Hlavní obsah
Článek

Při příležitosti premiéry filmu Provokatéři ukázal Matt Damon šediny i jejich možnou příčinu, svůj rodinný dívčí gang. Přirozené šediny nosí pyšně řadu let, k jeho vzhledu už neodmyslitelně patří. Své dcery oproti tomu příliš často neukazuje a není se čemu divit. Jedna je krásnější než druhá, odhánění nápadníků tak musí být pro hlavu rodiny fuška.

Po červeném koberci se Matt Damon (54) procházel se všemi čtyřmi dcerami i manželkou Lucianou Barroso (47). S tou jsou svoji už od roku 2005. Dcery Isabellu (18), Giu (15) a Stellu (13) mají společně, zatímco nejstarší Alexiu (24) má Luciana z předchozího vztahu a Matt ji později adoptoval.

Na veřejnosti se všichni společně objevují vzácně, ale když už se tak stane, poslouchají jeden kompliment za druhým. Matt rád vtipkuje o tom, že šediny dává za vinu právě svým dcerám, ale ty ho neberou příliš vážně. Ve zmíněném snímku má vlasy ještě delší a šedivější. Přezdívka stříbrňák, kterou ho označují média, je tedy na místě.

Film Provokatéři je vytvořený produkční společností Bena Afflecka a Matta Damona s názvem Artists Equity a režírovaný Dougem Limanem. V hlavních rolích se představí Damon a Casey Affleck (mladší bratr Bena) jako dva zloději, kteří se musí dát na útěk v doprovodu své terapeutky. Plánovaná krádež totiž neproběhla úplně podle jejich představ.

Casey Affleck v rozhovorech z premiéry popisuje, že práce na place byla jako zázrak v Matrixu. Co přesně to znamená, nevíme. Damon se zase nechal slyšet, že při natáčení filmu panovala v týmu naprostá svoboda experimentovat, a proto se film tak povedl. Kritici vyzdvihují neklesající humornost snímku. Posoudit to můžete sami od 9. srpna na Apple TV+.

Další články

Načítám