Hlavní obsah
Článek

V televizi už běží nový kuchařský pořad Hell’s Kitchen a šéfkuchař Radek Kašpárek (43), který v Česku převzal žezlo Gordona Ramseyho, je připraven na kritiku. „Ale z gastroscény mám jenom skvělé ohlasy,“ řekl Super.cz.

„Píší mi šéfkuchaři z pražských špičkových restaurací, ale i ze Slovenska, že za ten formát děkují a že konečně ukazujeme lidem ten běžný denní život. To, o čem ta kuchařina je, a že to opravdu není jednoduché. Šel jsem do toho s tím, že budu dostávat i kritiku. Mám ji rád, pokud je objektivní. Pokud je vulgární, nechává mě to v klidu,“ ujistil nás.

„Já pro ten pořad udělal maximum. Ten formát je komplikovanější, ale myslím, že jsme ho natočili tak, že se rozhodně nemusíme stydět za srovnání s původní americkou verzí, kterou proslavil Gordon Ramsey. Za mě je to fajn. Je to kontroverzní, píše se o tom a diskutuje. A to byl účel,“ míní Kašpárek.

„Dokážu být ostrý, i v původní řadě MasterChefa jsem byl za toho přísnějšího a teď mám roli šéfkuchaře pekelné kuchyně. Takže pekelný šéfkuchař, a ta soutěž je opravdu masakr, strašně emočně silné, hektické a plné stresu. Ale vždycky se tam najde i nějaký světlý moment, kdy ti soutěžící zazáří a mám z nich neskutečnou radost,“ domnívá se Kašpárek, který má s drsným vedením zkušenost ještě z kuchařského učiliště. „V prvním ročníku jsem s tím chtěl seknout a jít na automechanika,“ prozradil a v našem videu se rozpovídal i o svém nejhorším zážitku z kuchyně.

Další články

Načítám