Hlavní obsah
Článek

Přítelkyně Liama Payna (†31) Kate Cassidy se ocitla v nezáviděníhodné situaci. Přestože o svém zesnulém partnerovi dojemně píše na sociální síti, stala se terčem nenávistných útoků. Lidé jí vyčítají to, že s muzikantem nezůstala, když mu bylo nejhůř, a nepřímo ji tak viní z jeho předčasné smrti.

Kate Cassidy s Liamem Paynem chodila dva roky, ani ona ale nedokázala zabránit jeho boji s vnitřními démony. Muzikant měl podle všeho psychické problémy a náplastí na ně byly drogy, které si zřejmě dopřával ve velkém množství. O tom svědčí i zpráva z toxikologie, podle které měl v sobě muzikant v době smrti mix dokonce několika různých drog.

Dny před jeho smrtí pár trávil v Buenos Aires, kam oba společně odcestovali na koncert Liamova bývalého kolegy. Ani po několika dnech se ale zpěvákovi nechtělo odjíždět, Kate se ale po dvou týdnech rozhodla, že odcestuje zpět do Miami. Dva dny před Liamovou smrtí. Zpěvák minulou středu vypadl z balkonu ve třetím patře hotelu a byl na místě mrtvý.

Blízký přítel páru magazínu Page Six svěřil, že Kate se prý v Argentině cítila jako rukojmí. Liam ji měl prosit, aby zůstala. Svému kamarádovi měla dokonce říct, že se obávala toho, že pokud odjede, Liam se vrhne na drogy. A že neví, co se může stát. „Prosil ji, aby zůstala. Stále svůj výlet prodlužovala, o den, o dva a on ji stále žádal, aby zůstala, zůstala, zůstala,“ řekl magazínu zdroj.

I ve světle těchto detailů se na Kate snesla velká kritika kvůli tomu, že Lima v Argentině nechala. Lidé na jejím instagramu dokonce několikrát opakují stejnou větu: „Strčila jsi do něj?“ A objevují se výčitky. „Žádal tě, abys zůstala – jsi teď šťastná?“ Nebo: „Kdybych byla jeho přítelkyně, zůstala bych s ním, nenechala bych ho samotného.“ Jiní lidé mají zase pocit, že se Kate chtěla po boku zpěváka hlavně zviditelnit, že toužila po slávě nebo po penězích.

Samozřejmě je ale druhý tábor těch, kteří blondýnu hájí s tím, že ona za problémy svého přítele nemohla a že byl snad dospělý a zodpovědný za svoje životní rozhodnutí. Kate od osudného dne zveřejnila už jeden dojemný vzkaz a ve středu přidala sérii fotek s dalším vyjádřením o tom, jak moc svého přítele milovala. Čtenáři magazínu Page Six stojí na obou stranách barikády.

„Jaké byly její povinnosti, ke kterým se musela vrátit? Nemá práci a bydlí v jeho domě. Zdá se, že se jen fotí a předstírá, že je důležitá. Zdá se mi, že kdyby jí záleželo na něm, a ne na jeho penězích, před odjezdem by se obrátila na jeho rodinu o pomoc,“ míní například jedna čtenářka magazínu Page Six. „Vzhledem k okolnostem by se mohlo zdát, že tato žena bude chtít zůstat potichu a stranou od médií. Pokud to nevyužije k získání svých 15 minut slávy,“ píše další.

„Nevyčítám jí, že odešla. Zní to jako velká kaluž pohyblivého písku. Ten chlápek se do něj řítil po spirále. To je to, co dělal. Nechápu, co by od ní kdo mohl čekat,“ oponuje však jiný.

Kate Cassidy tak každopádně v současné době prožívá dvojitou noční můru. Musí se smířit nejen s tím, že se už nikdy nesetká se svým přítelem, ale také s nenávistí lidí, kteří sice neznali soukromou situaci páru, mají ale zpovzdálí ve všem jasno.

3
fotky

Další články

Načítám