Hlavní obsah
Článek

Představení podzimních novinek, zástup hvězd seriálů i populárních reality show a perfektní atmosféra - tak by se dala shrnout tisková konference TV Nova, na které nechyběla ani redakce Super.cz. Kdo dorazil a jak taková událost vypadá? Pojďte se s námi podívat na ochutnávku v krátkém vlogu!

Čtvrteční odpoledne jsme strávili na pražské Císařské louce, kde se konala tisková konference Novy pořádaná k představení podzimního programu a s tím souvisejících novinek, které nejsledovanější tuzemská televizní stanice pro své diváky chystá. Že se kvapně blíží podzim, nám připomněl nejen samotný program, ale i nepříznivé počasí. Deštníky ale hosté nakonec přece jen mohli schovat.

Krátce po 14. hodině se slova chopil ředitel vývoje obsahu Michal Reitler, který představil celý podzimní program a následovala „volná zábava“. Jedlo se a pilo, povídalo a drbalo…

Celebrit dorazilo opravdu požehnaně, nechyběli zástupci Ulice, Ordinace, Love Islandu, Jedné rodiny, MasterChefa a dalších projektů, jmenovitě například Patricie Pagáčová, Eva Burešová, Václav Matějovský, Radek Kašpárek, Přemek Forejt nebo Zorka Hejdová. Rozhovory s nimi najdete na Super.cz!

Související témata:
Supervlog

Další články

Načítám