Hlavní obsah
Článek

Paříž se minulý týden stala opět na pár dní domovem pro tisíce milovníků módy a mnohé světové hvězdy. Vyvrcholením tamního týdne módy se stala přehlídka haute couture Vogue World, která letos propojila módu a sport. Ujít si ji nenechala mimo jiné britská modelka Cara Delevingne (31), i když tentokrát pouze jako host. Její model ovšem vzbudil možná víc pozornosti, než kdyby se objevila v roli modelky.

Cara se na náměstí Vendôme dostavila v korzetových šatech, v nichž na první pohled v mnohých evokovala Madonnu (65). Ta jako první vynesla dnes již ikonický korzet se špičatou podprsenkou od návrháře Jeana Paula Gaultiera v roce 1990, a to v rámci svého světového turné Blonde Ambition. A přestože autorem současného modelu byl stejný návrhář, verze Cary se setkala spíš s posměšky a nepochopením.

Vrstvené minišaty s mnoha spuštěnými pásky s podvazkovými velvetami a volánkovými kalhotkami jako spodničkou byly samy o sobě jistě originálním nápadem, co ovšem budilo v lidech spíš pobavení, byly podprsenkové košíčky se špičkami nahoru sladěné s obuví připomínající klaunské boty.

Čtenáři se soudě dle komentářů dobře bavili: „To jako vážně?“ ptal se jeden a další se přidávali: „Strašně se směju,“ nebo „Halloween v červnu?“

„Dost nepovedená snaha o kopii Madonny,“ mínil další, zatímco jiný konstatoval: „Vždycky, když vidím Caru, říkám si: 1) je zoufalá, 2) potřebuje pořádně vykoupat.“

Další články

Načítám