Hlavní obsah
Článek

Na Floridu se blíží hurikán Milton, který podle meteorologů způsobí velké škody. Stát vyhlašuje rozsáhlou evakuaci ohrožených oblastí. „Bez jakékoliv dramatizace. Pokud se rozhodnete zůstat v jedné z evakuačních oblastí, zemřete,“ řekla na rovinu pro televizi CNN starostka Tampy Jane Castorová.

Kvůli hurikánu se zavřela i univerzita, na které studuje starší syn moderátora Leoše Mareše (48) a jeho exmanželky Moniky (49). Rodina celou situaci bedlivě sleduje a Monika se k ní vyjádřila i na svých sociálních sítích.

„Kuby univerzita se zavírá, všichni musí opustit campus. Když nemáte kam jít, je tam místo, kde můžete zůstat, ale Kuba se naštěstí dohodl se svým trenérem vodního lyžování a jeho rodinou, že může být s nimi. Za což jsem moc ráda, protože oni tam žijí celý život a vědí, jak se chovat při hurikánu,“ svěřila se viditelně rozrušená Monika, které po těchto slovech přišlo spoustu podpůrných zpráv, za které lidem druhý den poděkovala.

I když se Monika přirozeně o svého syna strachuje, tak věří, že bude vše dobré. „Včera jsem neměla úplně dobrý den, protože Kuba studuje na univerzitě na Floridě. Teď se tam žene další blbý hurikán Milton a nevypadá to vůbec dobře. Je tam vyhlášená evakuace, největší za sedm let od hurikánu Irma, která tam tenkrát pustošila. Opravdu mi nebylo dobře a včera mě to pořádně sejmulo. Myslím si, že mě každá mamka pochopí, že když má svoje dítě takhle daleko, i když je takhle velké, tak mám o něj prostě strach, ale doufám, že to bude dobré,“ řekla bývalá manželka Leoše Mareše k celé situaci.

5
fotek

Další články

Načítám