Hlavní obsah
Článek

Zápasník Makhmud Muradov (34) zažil velkolepý a vítězný návrat do Oktagonu. Souboj z prvních řad v hale sledovala i jeho partnerka Sabina Karásková, která po celá tři kola zápasu snad ani nedýchala. Těsně před duelem nám popsala své pocity a neskrývala strach ani nervozitu. S Makhmudem absolvovala celou přípravu.

Muradov se českému publiku opět představil v kleci po dlouhých pěti letech. Po svém návratu z UFC doručil tuzemským fanouškům na Oktagonu 61 v Brně výhru nad Scottem Ashkamem na body. Na akci nechyběla ani redakce Super.cz. V hale jsme zastihli Makhmudovu přítelkyni Sabinu Karáskovou, která byla před partnerovým soubojem strachy bez sebe.

„Už tam chci být, už tam chci rychle být. Slyším nějakou hudbu, je to divný, vlastně už ani nevím, na co ses mě ptala,“ uvedla nám rozklepaná těsně předtím, než měl Makhmud nastoupit do klece. Zápas prožívala s ním a neskrývala nervozitu.

Sabina tentokrát se svou drahou polovičkou absolvovala i celý proces náročné přípravy na souboj, včetně drastického shazování. „Příprava byla hustá. Poprvé jsem byla takhle u toho, u hubnutí, balila jsem ho po sauně, je to neuvěřitelně náročné. Ani nedokážu popsat co to vše bylo, čím vším si musel projít. Klobouk dolů před všema, co ten sport dělají,“ říká. Nakonec s Makhmudem oslavila výhru, přičemž celý zápas sledovala se zadrženým dechem.

Další články

Načítám