Hlavní obsah
Článek

Jak je známo, Eva Burešová (31) má dva syny. Mladšího Tristana Williama s partnerem Přemkem Forejtem (37) a staršího Nathaniela Adama s muzikantem Michaelem Krásným. Vody českého showbyznysu znovu čeří kauza, jak to bylo s koncem jejich vztahu.

Herečka a zpěvačka se rozpovídala o tom, proč její vztah s Michaelem nevyšel, a Nathaniel tak nemá své rodiče bok po boku. V rozhovoru pro Extra.cz naznačila, že hlavním problém vztahu byly jeho sklony k bohémskému životu. Zažila prý „brutální věci“, které jednou poví. Krásný to označil za pomluvy a reagoval videem, kde jí pohrozil, že zavolá do bulvárních redakcí a řekne svou verzi.

„Dopodrobna si užiju, že tam popíšu ty nejbizarnější detaily toho, jakým způsobem se chováš a kdo ve skutečnosti jsi. Jsem jazzový muzikant a k tomu, co dělám, nepotřebuju pozornost. Ty ji potřebuješ úplně brutálně. Ale už toho laskavě nechej, vymysli si něco jinýho, prezentuj něco jinýho, ale mě si do huby tímto způsobem už neber. Jasný? Tak čau,“ zakončil svá slova.

Eva video zhlédla před svým včerejším koncertem na Hradě Loket, kde vystupovala během posledního Kryštof kempu. Ještě před vystoupením vydala prohlášení.

„Před pár měsíci dobrovolně opustila svět naše velmi blízká přítelkyně. Už dál nezvládala psychické nátlaky svého bývalého manžela. Nikdo o tom nevěděl. Já se z úcty k ní rozhodla prolomit mlčení po dlouhých letech. Vyhrožováno bulvárem a zničením mé osoby mi bylo dávno předtím, než jsem promluvila já. Stovky slohových prací s urážkami, vyhrožováním a zesměšňováním držím v sobě už přes 6 let. Proč vlastně ale? Takových maminek, které si tyhle věci prožívají samy potichu jen ze strachu ze zveřejnění komukoliv, je hromada. Už i proto, že druhá strana okamžitě udeří 100× více. Akorát, že já už se díky Kamilce nebojím,“ reagovala na video bývalého partnera Eva Burešová.

Video vzkaz od Michaela Krásného

Další články

Načítám