Hlavní obsah
Článek

Dovolená v obytném autě se poslední roky těší velké oblibě. Pro letošní léto si podobný zážitek naplánovala i Jitka Boho (32). Na dobrodružnou cestu se vydala s partnerem a dětmi Rosalkou a Tedíkem.

Po Rakousku je nyní zpěvačka a modelka ve Slovinsku, kde si užívá nádhernou přírodu. Troufla si i na ledovou koupel v řece Soča. „A já se divila, že v tak nádherně průzračné vodě se nikdo nekoupe? Kam se ztratila má otužilost? Nevím, kolik měla stupňů, ale mně mrzly všechny buňky v těle,“ svěřila se Jitka, která se pochlubila snímky z dovolené.

Svou štíhlou postavičku si udržuje pravidelným cvičením. „Je potřeba posilovat. Je to pravidlo, že musím udělat sto leh-sedů a dřepů. Jsem typ, kterému nevadí cvičit večer, a jdu si pak v pohodě lehnout,“ řekla Super.cz Boho, která nyní předvedla figuru v plavkách.

„Jediný Tedík nic neříkal, tomu se to snad líbilo. V noci jsem to teda trochu podcenila a byla mi zima, k tomu se mi chtělo pořád čurat,“ dodala Boho s tím, že po brodění se v řece možná prochladla.

Její fanoušky pak překvapilo, jak mladistvě na fotkách s chlapečkem vypadá. „Vy jste jak holčička,“ napsala jí jedna ze sledujících. „Přesně to jsem si taky říkala,“ stálo v další zprávě. „Vypadáte jako víla, nádherná víla,“ přečetla si Jitka v komentáři. Vedle komplimentů dostala také doporučení na další destinace, které mají obytňákem projet.

Související témata:

Další články

Načítám