Hlavní obsah
Článek

Nejdříve pustila do světa vzletný citát a pak se pochlubila narozeninovým dárkem. Blízcí Markéty Pekarové Adamové (40) jí udělali velkou radost, když ji podarovali vysněným saxofonem. S tím si také hned ochotně zapózovala. A pak to přišlo!

„Život je jako hudba – někdy veselý, jindy dojemný, občas i smutný, ale vždy plyne. Dokud máme jeho plynutí ve svých rukou, je to na nás, jak moc se z něj budeme radovat, jak moc si jej budeme vážit, jaké tóny necháme znít víc a jaké méně,“ rozplývala se předsedkyně Poslanecké sněmovny a už si připravovala půdu pro to, aby se pochlubila narozeninovým dárkem.

„Přála jsem si saxofon a přání mi mí blízcí splnili. Ještě jednou moc děkuji! Až budu mít trochu víc času, vrhnu se na to a naučím se na něj hrát. Dopředu se omlouvám všem sousedům. Řídím se totiž mottem, že každý den, v němž rozšíříme své poznání, naučíme se něco nového, byl dobře využit,“ nechala se slyšet.

„Včera i dnes jste mnozí udělali obrovskou radost mně – svými krásnými přáními. Po zbývajících víc než tři sta šedesát dní v roce se snažím dělat radost druhým a v tom budu vždycky pokračovat. Přeji vám všem pevné vztahy, zdraví a lásku,“ popřála všem na facebooku, kde se následně roztrhl pytel s gratulacemi a blahopřáními.

Našlo se i pár poznámek, které by šéfka TOP 09 neměla opomenout. Budou se jí hodit, pokud to s hrou na saxofon myslí opravdu vážně. „Gratuluji, ale hubička je opačně!“ podotkl k fotce s hudebním nástrojem Petr.

„Sluší vám to, ale jako člověk, co hrál na saxofon, si nemohu odpustit poznámku: Máte naopak náustek,“ přidala se Barbara. „Pěkné, jen při takto nasazené hubičce na tom saxofonu byste si asi moc nezahrála,“ nechal se slyšet David.

„Nemá, to vy ho nasazujete celý život špatně,“ kontroval Antonín, který se postavil na stranu hubičky Pekarové Adamové. Se svým názorem byl ale v menšině. Na druhou stranu, oblíbená politička se na saxofon teprve bude učit hrát a žádný učený z nebe nespadl. Teď už bude rozhodně vědět a příště už takovou chybu jistě neudělá.

Další články

Načítám