Hlavní obsah
Článek

Komik Štěpán Kozub (28) na začátku letošního roku vyděsil fanoušky tím, že kvůli svému zdravotnímu stavu musí přerušit kariéru. Jeho příznivci ale dlouho smutnit nemuseli. Odpočívat totiž herec nevydržel příliš dlouho, a i přesto se po zdravotní stránce nyní cítí daleko lépe.

Mám se velmi dobře, zdravotní stav se zlepšil. Mám vrozené plicní onemocnění, které se s prací zhoršilo, málo odpočinku, hodně práce. To mě dohnalo, byl jsem na nějakou dobu mimo hru. Po 14 dnech zhruba jsem naskočil do pracovního procesu a jsem dobrý. Jsem ten typ člověka, kterého, kdyby si dal pauzu, by to mohlo zničit. Naskočil jsem do divadelního procesu. Nazkoušeli jsme novou komedii, divadlo mi chybělo,“ svěřil se Štěpán Super.cz na premiéře filmu Zahradníkův rok v hlavní roli s Oldřichem Kaiserem (69), kde si také zahrál.

A jelikož mu práce pomáhá fyzicky i psychicky, herec nyní požádal veřejnost o laskavost. Potřebuje vtipné příběhy, které napsal sám život. „Mám takový nápad, jak by se pak tyto příběhy daly zpracovat do hrané podoby. Sbírám tak od lidí náměty. Přišlo mi toho spoustu a musím se přiznat, že některé jsou neuvěřitelné a jsou velmi zábavné. V hlavě si to teď skládám, a až bude pravý čas, tak vypustím, co bude dál,“ mrkl na nás Štěpán Kozub.

Další články

Načítám