Hlavní obsah
Článek

Stále jako dvě zamilované hrdličky. Tak působí půvabná dcera Ivy Kubelkové (47)Adamem Mišíkem (27). Natálie Jirásková (19) tvoří pár se zpěvákem už dobré dva roky a vztah jim jenom kvete.

Společně se objevují ve společnosti a vzájemně se podporují. Natálka si užívá koncerty Adama z první řady a syn hudebníka Vladimíra Mišíka nechybí zase na jejích módních přehlídkách. Po náročném období, kdy se dcera Kubelkové připravovala na maturitu a Adam se věnoval svým hudebním projektům, vyrazili na společnou dovolenou.

Cílem jejich cesty se stala stejná lokalita jako v loňském roce. „Tak jsme po roce zase vyrazili na naši milovanou Sicílii. Potřeboval jsem trochu dobít baterky na tomhle magickém místě a taky inspiraci, abych vám pak mohl poslat další bengry a spoustu dalších krásných věcí,“ poslal zpěvák fanouškům pozdrav.

Dvojice si jižní Itálii zamilovala a Natálka, která už má rozjetou kariéru v oblasti modelingu, předvedla své tělo v plavkách. Dokonce ve stejném modelu jako loni. Dcera Kubelkové vystavila své křivky v černo-bílých bikinách a sdílela střípky z lodi. „Jste krásná a na vašem příkladu jde krásně vidět, že make-up není potřeba,“ napsala jí jedna z fanynek.

Natálie Jirásková letos odmaturovala a vysokou školu by chtěla zkusit za rok. „Teď to chci mít trochu volnější, ale za rok bych ráda zamířila na psychologii, ale ještě přesně nevím kam, na jakou školu. Teď chci trochu pracovat, přivydělat si, udělat si řidičák, který ještě nemám, a dál se věnovat i modelingu,“ řekla Super.cz Natálie nedávno.

Další články

Načítám