Hlavní obsah
Článek

Už přes dva roky je Hana Vagnerová (41) šťastně zadaná. Herečka našla štěstí ve Francii, kam za svým přítelem pravidelně jezdí. Že by vztah na dálku posunula dál a odstěhovala se, to však nepřipadá v úvahu. Pendlování po Evropě jí totiž vyhovuje.

Se svým partnerem mluví španělsky, je to jazyk, který oba dobře ovládají. Kvůli příteli se nyní začala dokonce učit francouzsky, což je k italštině a angličtině další cizí jazyk, který hodlá zvládnout. Stěhování ale určitě není na pořadu dne. „Zatím nemám pocit, že by to bylo nutný, tím, že je to docela za rohem. Mám tady rodinu, kamarády a dělám tady super věci, tak mi to přijde škoda něco násilně odřezávat, když to není úplně nutný,“ svěřila se Super.cz herečka, která je tak stále na cestách.

Na tiskovou konferenci nového seriálu Taneční, ve kterém se objeví, tak dorazila s kufrem. „Pendluji neustále, někdy je to náročný, ale dá se to skloubit. Nikdo netvrdil, že to bude jednoduché. Když člověk něco chce, tak ta náročnost mu nevadí. Mám perfektního kluka, ze kterým bych jela i na severní pól, a Paříž je vlastně za rohem,“ řekla s úsměvem Hana Vagnerová, která točí nejen u nás, ale i za hranicemi.

„Je skvělé mít možnost poznat, jak to funguje jinde, vzdělávat se v jazyku. A to jsou věci, které mi spíš dávají energii, než aby mi ji braly,“ svěřila se herečka, která si vztah na dálku nemůže vynachválit. „Mluvíme spolu jazykem, který ani jednoho z nás není rodný, ještě jsme na dálku, ale umíme komunikovat a těch sporů mám s ním daleko míň, než jsem měla s kluky, kteří mluvili česky,“ dodala herečka, která se v seriálu Taneční objeví v roli sestry hlavní hrdinky. „Je to holka, která si život zařizuje po svým a dělá si trochu, co chce,“ dodala herečka.

Související témata:

Další články

Načítám