Hlavní obsah
Článek

Svou novou figuru prodává, jak jen může. Stejně jako mnoho jiných žen je Alice Bendová (50) ráda, že se jí podařilo zhubnout kila, která ji trápila. Dole má přes deset kilo a ploché bříško si stále udržuje.

Poté, co si nedávno nechala odsát tuk z problematické partie nad zadkem, se tak chlubí fotkami v bikinách, co to jde. „Ještě tam jsou dvě až tři kila, která chci dostat dolů. Myslím, že se mi to podaří až po létě,“ svěřila se Alice během prázdnin. Aktuálně tráví podzim ve svém druhém domově, a to na ostrově Tenerife, kde to miluje. Plavky tak ještě nemusela nadobro schovat do šatníků.

V bikinách herečka a moderátorka předvedla své křivky a popsala, jak si postavu udržuje. Vedle zdravé stravy nenechá dopustit na proteinové drinky, které pije už několik měsíců. Podle svých fanoušků však svoji postavu řeší až moc.

„Aličko, ty pořád řešíš kila, přitom jsi krásná ženská. Já je neřeším, nepoužívám žádné přípravky ani krém na obličej a taky žiju,“ stálo v jedné ze zpráv, které na sociální síti dostala. „Vzpamatuj se, muž, který tě miluje, tě bude milovat i s několika kily navíc i míň, měj se ráda a budeš spokojená a nemusíš se ukazovat, jsi nádherný člověk, krása vychází ze srdíčka,“ stálo v další zprávě, kterou Alice dostala.

Podle některých dokonce vypadala líp, když měla pár kilo navíc. „Nevím, jestli se mi ta fotka v těch plavkách líbí, takový stažený králíček, dříve to bylo dle mého hezčí,“ napsala jí jedna z fanynek. „Nemáš proč hubnout, nech toho,“ přečetla si Alice od svých sledujících.

5
fotek
Související témata:

Další články

Načítám