Hlavní obsah
Článek

Také Simona Krainová (51) byla unesena ze zlaté medaile českých hokejistů, kterým fandila, tak jako skoro celý český národ. Hokeji sice podle svých slov moc nerozumí, ale jednoho hokejistu měla doma. Před lety chodila s Jiřím Hudlerem a díky němu měla možnost sáhnout si na Stanleyův pohár, který Hudler vyhrál v roce 2008 s týmem Detroitu.

Archivním pokladem se Simona pochlubila na sociální síti. Tehdy se v limuzíně mazlila s Hudlerem i slavným pohárem pro vítěze nejslavnější hokejové ligy světa NHL. Před pár lety měla pro změnu možnost osobně poznat hrdinu nedělního finále Davida Pastrňáka.

„Davide‼️ Jak bychom řekli u nás v Havru, si borec jak cyp. Všichni jste borci, novodobí gladiátoři. Málokdo si dokáže představit tu tvrdou dřinu a všechno co musíte obětovat, abyste byli tam kde dnes jste… A výš už to nejde vole,“ rozjela se Krainová ve velkém stylu a připomněla tak, že stejně jako Pastrňák pochází z Havířova.

„Hele já mám v hokeji trochu hokej, ale už jsem si sáhla na Stanley Cup i na tebe a to stačí!! Gratulace vám všem hoši,“ smála se modelka, která zveřejnila snímek z karlovarského filmového festivalu, kde stojí vedle Pastrňáka s vyplazeným jazykem. A to byla voda na mlýn pro její hatery.

„Vypadá to hloupě, proč se nevyfotit nějak normálně?“ psalo se v komentářích na jejím instagramovém profilu. „Komentář ok, ale ty fotky…“ divil se další. „Vypadá to hloupě, proč se nevyfotit nějak normálně?“ ptala se jedna ze sledujících.

„Protože normálního nic nemám,“ nenechala se rozhodit Krainová, která nechápala, co lidem vadí. „Co to tady zase řešíte za kraviny, nooo, mám jazyk venku, skandál,“ kroutila hlavou Simona, která je na kritiku zvyklá, a tak další poznámky neřešila.

Další články

Načítám