Hlavní obsah
Článek

Na pražském Staroměstském náměstí se konala tradiční oslava hokejových mistrů světa a tisíců fanoušků, kteří na zlatou medaili čekali dlouhých čtrnáct let. Od zisku posledního titulu na domácím mistrovství dokonce uběhlo už 39 let.

Na pódiu se rozjela parádní oslava, Vojta Dyk zazpíval státní hymnu, fanoušci skandovali jména svých oblíbenců, kteří se na pódiu ukázali i s pohárem pro mistry světa. Největší ovace sklidili autor rozhodujícího finálového gólu proti Švýcarsku David Pastrňák, skvělý brankář Lukáš Dostál nebo řízný obránce Radko Gudas.

A samozřejmě i trenér nároďáku Radim Rulík. Na pódiu se objevila i švédská snoubenka Davida Pastrňáka s dcerou Freyou Ivy. Všichni si společně zaskotačili do rytmu oblíbených hokejových hitovek, dcera Freya Ivy měla samozřejmě sluchátka proti hluku.

Pastrňákova snoubenka svému milému fandila i přímo v hokejové hale, kde navíc nechyběla ani jeho maminka. David se jim a celému národu odměnil parádní zlatou trefou. Na oslavy ze Staromáku se podívejte do galerie.

Další články

Načítám