Hlavní obsah
Článek

Nad chováním některých influencerů zůstává rozum stát. Jack Doherty (20) se natáčel během jízdy ve svém luxusním autě, naboural a jediné, co ho zajímalo, bylo to, jakou škodu na autě způsobil. Ve voze přitom nebyl sám.

Youtuber Jack Doherty, který má na svém kanálu téměř 15 milionů odběratelů, dosud působil i na platformě Kick. Z té byl ale vyhozen po zveřejnění otřesného videa, které málem zachytilo nejen jeho smrt v přímém přenosu. Doherty se po Miami projížděl ve svém luxusním voze McLaren za 200 tisíc dolarů, nechal se točit a zjevně psal SMS. A to ve velmi nepříznivém počasí. Na sedadle spolujezdce pak seděl jeho kameraman.

Během streamu, který sledovalo až 185 tisíc lidí, ale ztratil kontrolu nad řízením, klouzal přes pravý jízdní pruh a narazil do svodidel. Ani po velkém nárazu, který auto totálně zdemoloval, ale nezastavil natáčení a ve voze plném kouře začal volat o pomoc. Člověku, který na pomoc přispěchal, dokonce řekl, jestli by mu mohl podržet telefon. Další lidé se ho pak snažili z auta vytáhnout a v té chvíli se Jack začal strachovat o své drahé auto. Tomu, že vedle něj seděl jeho zkrvavený kamarád, který sténal bolestí, nevěnoval pozornost.

„Všechny moje peníze jsou pryč,“ zajímalo jedině Dohertyho, který si nechal svůj vůz vylepšit na míru, včetně zakázkového výfukového systému a divokého lakování. Oba muži pak skončili v nemocnici s lehkými zraněními. Zatímco platforma Kick Dohertyho vykopla, na youtube stále funguje, a dokonce o své nehodě sestříhal další video s názvem „Málem jsme zemřeli“.

Nejen na této platformě, ale i v komentářích pod všemi články se všechny názory shodují v tom, že tohoto člověka zajímá jen sledovanost a majetek a že by měl rozhodně skončit s veřejným vysíláním, někteří dokonce mají pocit, že patří do vězení.

Jaký bude jeho další osud a jestli tento incident bude znamenat konec jeho kariéry, nebo ho naopak ještě více proslaví a bude dál moci zveřejňovat videa, na která se dívají hlavně mladí lidé, je ještě ve hvězdách.

Související témata:

Další články

Načítám