Hlavní obsah
Článek

Před olympijskými hrami v Paříži se provalilo, že tenisté Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč už netvoří pár. Rozešli se v pohodě a tichosti. Budou spolu vůbec hrát v mixu? báli se fanoušci.

Obavy se nenaplnily, ba co víc. Kateřina a Tomáš spolu vybojovali zlatou medaili. Podporovali se, usmívali se na sebe, došlo i na vítězné polibky. Opravdu je jejich vztah minulostí? ptali se všichni. A ptali se i novináři na tiskové konferenci.

„To nemusíte vědět, je to osobní věc,“ usmála se Kateřina Siniaková, dvojnásobná olympijská vítězka, po otázce, zda se nedali opět dohromady.

„Top secret,“ doplnil s úsměvem Macháč. „Máme rádi, když jste zmatení. Pak se cítíme silní,“ doplnil.

„My jsme až takoví profíci, že jsme se před turnajem rozhodli rozejít, abychom se mohli plně soustředit na to, abychom získali medaili,“ pokračoval. Pak ale přišla slova, která všem dala naději, že stará láska nerezaví a rozbitý vztah se možná zase slepuje.

„Povedlo se to. A co bude potom, uvidíme,“ dodal po zisku zlaté olympijské medaile. Je tedy možné, že hvězdní tenisté poté, co spolu strávili na olympiádě hodně času, budou spolu opět trávit čas i v osobním životě. Pohádka se šťastným koncem by to rozhodně byla.

Další články

Načítám