Hlavní obsah
Článek

K málokteré celebritě patří divoké večírky tak jako k topmodelce Kate Moss (50). Ta byla svého času neřízená střela, a jak je známo, neholdovala na nich pouze alkoholu. Poté, co se z ní stala maminka dnes už jednadvacetileté dcery Lily, se ale dost zklidnila. Přesto v ní duše rebelky zůstala, a když už někam vyrazí, většinou u jedné sklenky nezůstane.

Kate, o níž se poslední dobou nejvíce píše v souvislosti s jejím přítelem Nikolaiem von Bismarkem, přičemž mezi nimi měly opět ochladnout city, si v úterý v Londýně nenechala ujít módní událost Gucci Cruise Fashion Show a především pak následnou afterparty.

Ani tam ji očividně její o třináct let mladší partner nedoprovázel, jak bylo vidět cestou na akci, kam modelka vyrazila zřejmě s kamarádkou. Módní ikona, která v lednu oslavila padesátiny, zvolila černé minišaty s krajkou a celou dobu se tvářila velice vážně a na tváři nevykouzlila jediný úsměv.

Afterparty se ovšem evidentně vydařila a cestou domů, už za přidržování člena ochranky, byla „vysmátá jak lečo“. Kate, která byla nedávno spatřena, jak se drží za ruku se sedmadvacetiletým vnukem Boba Marleyho Skipem, podle modelčiných přátel dlouhodobě prožívá vztah jako na houpačce. Pár spolu přitom randí od roku 2015 a navzdory několika krizím je to k sobě stále přitahuje.

Další články

Načítám