Hlavní obsah
Článek

Minulý týden odstartoval Jaromír Soukup (55) s bývalou partnerkou Agátou Hanychovou (39) a jejím manželem Miroslavem Dopitou (40) za dramatických okolností. Drsná rvačka se v následujících dnech notně řešila. Jen co trochu opadly emoce, do situace se vložila Veronika Žilková (62), která svému bývalému zeťákovi nyní poslala láskyplný vzkaz.

Herečka se svými fanoušky na sociální síti už pravidelně několik let cvičí. Z živého vysílání se pustila i ve čtvrteční dopoledne. Nejdříve své fanynky informovala o tom, jak je na tom s rekonstrukcí svého domu, pak je nalákala na to, že se na závěr živého vysílání vyjádří na adresu Jaromíra.

A jak řekla, tak udělala. Jen co dokončila poslední cvik, poslala Soukupovi vzkaz. „Přeji z celého srdce panu Soukupovi, aby konečně potkal někoho jiného, koho bude mít radši než Agátu. Protože až jeho srdce opět zaplní láska, přestane za svou lásku, která už není, protože ten vztah skončil, tak za to přestane bojovat všemi prostředky,“ řekla Žilková a naznačila se zaťatými pěstičkami boxování.

Následně si připravila slova, která adresovala i nynější partnerce Soukupa Evě Feuereislové, která si přezdívá plastic queen, tedy královna plastik. „Jaromíre, jsem babička tvé nádherné vnučky, miluji tvoji holčičku, je úžasná. A přeji ti moc, aby se do tvého srdce vrátila láska. To je jedno, jaká to bude queen, ale ať to srdce po Agátě zase zaplní. A věř mi, mám s tím zkušenost, jde to. Jde to. Já se teď budu modlit za novou přítelkyni Jaromíra Soukupa, aby mu zaplnila srdce láskou a byl zase klidný a spokojený,“ dodala závěrem s úsměvem Veronika Žilková.

Další články

Načítám