Hlavní obsah
Článek

Mariah Carey se nedávno vydala s dětmi na procházku po Velké čínské zdi. Nešla však ve sportovní obuvi ani v pohodlném oblečení, jak by se dalo očekávat. Popová ikona se na jednom z divů světa objevila v černých šatech, s perfektním make-upem, a především na patnácticentimetrových podpatcích.

Netypickým outfitem pro návštěvu turistické památky zpěvačka zaskočila mnoho kolemjdoucích. Z výstupu, který absolvovala společně se svými třináctiletými dvojčaty, dcerou jménem Monroe a synem Morrocanem, sdílela snímky na sociálních sítích. V popiscích vtipkovala, že ji měl někdo před výběrem obuvi varovat a nenechat ji jít na šteklích. Pak ale hned dodala, že jak se zná, svého stylu by se stejně nevzdala.

Fotky a videa z jejího výletu vzbudily na sociálních sítích obdiv i pobavení nad jejím odhodláním udržet si svůj nezaměnitelný vzhled i v náročnějších podmínkách a za každé situace. Na videozáběrech pořízených fanouškem stoupá popová hvězda po schodech zdi v černých šatech, špercích, velkých slunečních brýlích, s vyfoukaným culíkem a v botách s vysokou platformou a podpatky.

Výběr oblečení i obuvi se zdál být špatnou volbou a při zdolávání pekingské památky potřebovala pětapadesátiletá ikona pomoc dvou mužů. Fanoušci na sociálních sítích reagovali s nadšením, mnozí obdivovali její odvahu a odhodlání. Někteří vtipkovali, že Mariah je „první ženou, která zdolala Velkou čínskou zeď v podpatcích“, jiní žasli, že si podpatky nevyzula a nešla dál raději naboso.

Návštěvu Velké čínské zdi zpěvačka absolvovala docela krátce po tragické události, kdy ztratila svou matku a sestru ve stejný den. Mnoho vtipkujících komentátorů tak dostalo od skalních fanoušků co proto, jakmile se jen pokusili zasmát. A tak v sekci komentářů vévodily spíše pozitivní ohlasy. „Další den, další rekord pro královnu!“ napsal jeden z fanoušků a vysloužil si tím od dalších zpěvaččiných obdivovatelů přes tisíc souhlasných srdíček.

Související témata:
Velká čínská zeď

Další články

Načítám