Hlavní obsah
Článek

Tereza Ramba (34) jako dvojnásobná maminka ví, že děti dávají někdy pěkně zabrat. Herečka se nyní rozhovořila o tom, jak to funguje u nich doma, za zavřenými dveřmi. A svou upřímností dokázala pěkně pobavit.

„Jakmile začnu točit, je to, jako když do domečku hodíš bombu. Každá máma, která pracuje, tohle chápe. Vy jste bohyně, dámy. Zvládáme všechno. Teď se přiznám, že teď prala jenom moje máma. Kdyby máma neprala, tak my nemáme co na sebe a já sem přijdu nahatá. Prát, uklízet, vařit, mít dvě děti a točit s Karlem Janákem ty jeho šestnáctky, to je brutální. Do toho Maty vůbec nevaří. On je nejlepší táta na světě, ale vařit neumí. A já chci, aby děti jedly zdravě, takže jim dělám takový pekáčky. Ale stíhat to všechno dohromady,“ rozesmála herečka všechny přítomné během natáčení show 7 pádů Honzy Dědka.

Letos je tomu pět let, co se Tereza stala vdanou paní. Matyho si vzala po tříleté známosti. „Ten cit je po pěti letech ještě silnější,“ vyznala nedávno Tereza lásku během rozhovoru pro Super.cz.

Další články

Načítám