Hlavní obsah
Článek

Velmi dráždivý model oblékla na otevření zrekonstruovaného obchodního domu v centru Prahy modelka Simona Krainová (51). V bílém modelu odhalila břicho a jeho vrchní část držela na svém místě, jen když měla Simona ruce dolů. Když je zvedla, odhalila část ňader bez podprsenky.

„Bylo mi řečeno, že bych měla jít v něčem bílém, což sice doma mám, ale všechno je špinavé. Takže mi moje stylistka na poslední chvíli sehnala tyhle šaty. Jsou sexy, ale jiné prostě nebyly. A myslím si, že to k takové krásné události patří,“ krčila Simona velmi opatrně rameny.

Z nových prostor byla nadšená. „Jsou věci, které stárnou krásně,“ mínila a my poznamenali, že mezi ně patří právě ona a Máj. Tam se Simona chystá i se syny Maxem a Brunem, protože část budovy je věnovaná hrám, které mohou kluky zaujmout. Teď už se pomalu chystá na prázdniny.

„Kluci mají tábory. Max vojenský a Bruno rybářský. My se na těch čtrnáct dní s Karlem trochu vypneme. A pak pojedeme na měsíc celá rodina na naše oblíbené Lanzarote,“ nastínila nám svůj program na léto Simona.

Související témata:

Další články

Načítám